Tesztek

Rubik kígyó, twist – Teszt

Rég szerettem volna már egy ilyen rubik kígyót mert gyerek koromból kimaradt ez az élmény.  Az eredeti 80as években készült barna verzióhoz képest jóval kisebb, 20 cm körüli hosszúságú. Mellékelték pár bonyolultabb, érdekesebb figura ábráját is. Persze sokáig már nem kötött le, de azért annyit megért. Olcsón hozzá lehetett jutni, ami a minőségén meg is látszik, sorjás, rossz minőségű műanyagból készült és elég gyorsan el is szakadt. De legalább meg tudtam hogy működik 🙂

Egy damil húzza szorosan össze a két szélső darabot, így a közte lévők szorosan illeszkednek egymáshoz úgy hogy közben megőrzik forgathatóságukat. Az elemek kilencven fokos pozicionálását segítő kis bütykök is gyorsan kopnak, az erőltetésre pedig könnyen elszakadt az összekötő damil. Meg sem próbáltam megjavítani.
Láttam boltokba az eredetit jóval drágábban, de a kidolgozása sokkal szebb volt és feltételezem tartósabb is. Kipróbálni jó, a pénzét megérte és pont addig tart amíg az ember meg nem unja. Rövid ideiig használható csak, gyerek kezében még hamarabb tönkre egy. Csak akkor szabad megvenni ha nem fáj a szívünk ha gyorsan ki kell dobni, amúgy meg szánjuk inkább rá a pénzt a Rubik mester termékre.

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére