Tesztek

Sandisk Cruzer Contour Pendrive – Teszt

Régóta kerestem már olyan pendriveot, ami elnyűhetetlen, nincs elhagyható alkatrésze és megjelenésében sem a szokásos ismert formákat hozza. A Sandisk cég termékei között akadtam rá a címben szereplő tárolóra, nekem egy 4 GB-os változat van, de kapható még 8 és 16 GB tárkapacitással is. A megjelenését tekintve szerintem nem hétköznapi, elég masszív darab, köszönhető a teljesen fémből lévő háznak. Az USB nyílását egy kis fém ajtó védi, ami a Pen drive kitolásakor magától nyílik, az USB csatlakozó visszahúzásakor pedig zárt állapotba kerül. Az eszköz hardveres titkosítással van ellátva, így biztonságban tudhatjuk a rajta tárolt adatokat. Sebességét tekintve 25 MB/sec az olvasási és 18 MB/sec az írási sebessége. Másik különlegessége a rajta található U3 Smart nevű alkalmazás, amellyel meghatározott programokat tudunk futtatni bármilyen számítógépen. Az eszközön lévő programok kínálata változtatható, ujjakat tölthetünk le a Smart program segítségével és akár az egész környezetet is eltávolíthatjuk az eszközről, ha nem szeretnénk használni a rajta lévő programokat.

Szerintem bőven megéri a 12 fontos árát külföldi oldalakon megvásárolva. Mivel itthon elég drágán láttam, ezért azt mondom, hogy amennyibe itthon kerül, annyiért bármilyen más márka nélküli pendriveot vehet az ember. Nekem viszont a kialakítását és tudását tekintve tetszett.

A tesztért köszönet Aranyosi Gergőnek!

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére