Tesztek

USB bluetooth adapter – Teszt (usb dongle)

 

Bár manapság már ritka hogy bluetooth-on keresztül cserélnénk adatot, néha még is jól jön, ha pl. nincs megfelelő kábel vagy a memória kárya nem kivehető a telefonból. Csak be kell dugni egy szabad USB portba, a Windows percek alatt felismeri, telepíti és már használhatjuk is. A számítógépen vagy a telefonon bekapcsoljuk a láthatóságot és párosítjuk a pin segítségével a 2 eszközt (alapesetben érdemes a láthatóságot kikapcsolva tartani, okosabb készülékek nem is engedik pár percnél tovább bekapcsolva hagyni) Küldhetünk és fogadhatunk is fájlokat a két készülék között. Minimális beállítási lehetőségeink vannak csak, elkonfigurálni nem lehet.
Parányi eszköz melyet könnyű elveszíteni, nincs rajta rögzítési lehetőség sem. Alig nagyobb mint egy USB csatlakozó, egy 100 forintoson pont elfér. Ebből adódik hogy antennája sem túl nagy, pár méteres a valós hatótávja de sokkal több nem is kell. Pár darabot járt nálam, nem volt köztük rossz. Egynél előfordult hogy lejött a fekete műanyag borítás, de könnyen össze tudtam ragasztani pillanatragasztóval.
Mivel nem kell telepíteni, kicsi és probléma mentesen működik, bátran ajánlom mindenkinek!
Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Most Popular

Elejére