Tesztek

USB-s tea és kávé melegítő, pohár melegítő – Teszt

Bár már kifelé tartunk a télből, később is jól fog jönni egy kávé és tea melegítő. Két példányt sikerült beszereznem, melyek kinézete, teljesítményre nagyon hasonló volt. Kapható USB-s elosztó verzióban is, bár én nem mernék értékes dolgokat a közelében tartani.

A Banggoodról rendelthez a szokásos rövid, angol nyelvű leírás volt. A conrados annyiban különbözött, hogy nem volt rajta USB port, viszont dobozos termék és a dobozon megtalálható a termékspecifikáció.
Egyikhez sem volt adapter, így mindkettő az USB-ről nyeri az áramot, ami a legtöbb esetben csak 500 mA.
Ez meg is látszott a teljesítményükön, mivel USB-ről csak 30 fokosra tudta felmelegedni, ami kevés a melegen tartáshoz. Csatlakoztatható mindegyikhez 1A-es 5V-os adapter. Kipróbáltam és akkor is csak 45 fok volt a maximum. (A conrados pár fokkal mindkét esetben jobban teljesített) Ez még mindig kevés egy bögre melegen tartásához. Specifikációja mindkettőnek 50-60 fokot ír, sajnos egyik sem érte el azt a hőmérsékletet.
Így felmelegíteni lényegében nem is tud, csak egy kicsivel lassabban hűl le a tea és a kávé.
Így megtévesztőek azok a hirdetések ahol óriási kerámia bögrék gőzölögnek rajta, mivel maximum apró kávéscsészével vagy kis méretű fémbögrével boldogul el.

Az USB-s verzión volt egy kikapcsoló gomb is, így használhatjuk csak USB host-ként is. USB 2.0-ás High speed-et nem sikerült kihoznom belőle.

Ami tetszett: az ötlet

Ami nem tetszett: melegíthetne jobban is

Hol kapható

Az USB melegítőt a Banggood-on lehet megvásárolni

Ha tetszett a cikk, kérlek ne felejtsd el lájkolni a blogot a facebook-on! 🙂

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére