Tesztek

Teleszkópos ledes lámpa mágneses fejjel – Teszt

A most bemutatandó lámpára ritkán van szükség, de akkor nagy segítséget jelent. A lámpa törzsében egy teleszkóp van rejtve, melyet kihúzva számos olyan helyre is elérünk, ahova máshogy nehézkes lenne. Az elején egy mágneses gyűrű található, mellyel mágnesezgető tárgyak emelhetőek fel. Leesett, elgurult csavarok könnyen kiszedhetőek a leglehetetlenebb helyről is. A világításról három hagyományos fehér led gondoskodik, mely elegendő fényt ad 30-50 centiméteres távolságra. 2-3 méterre még jól világít, azután már csak dereng. A tápellátásáról 4 db LR44-es gombelem gondoskodik, így sokkal erősebb ledet nem is lenne érdemes belerakni. A Cree ledek teljesítményét pedig ne várjuk el tőle.

A lámpa funkció a teleszkópos rész felett van kialakítva. A teleszkóp végén egy hajlítható rész van, mellyel akár 180 fokban is vissza tudjuk fordítani a mágneses lámpa fejet. A lámpa kapcsolója is a felső részen helyezkedik el. A lámpa hosszúsága 17cm, teljesen kihúzva 55cm-re érünk el vele. Az oldalán található csipesz segítségével zsebre csíptethető. A hátsó végen szintén található egy mágneses korong, mellyel a lámpát tudjuk rögzíteni mágnesezhető felületre. A lámpa mágneses fejével elvileg 1kg-ot is fel lehet emelni, de a teleszkóp épsége miatt ezt nem ajánlanám. Csak a fejét fogva 800 gramm esetén már könnyen enged a mágnes, ha kicsit is megbillen, így én inkább 100-200 grammot mondanék, ami biztonságosan felemelhető.

Ami tetszett: praktikus szerkezet

Ami nem tetszett: –

Hol kapható

A teleszkópos ledes lámpát a Banggood-on vettem 1200 forintért.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére