Tesztek

Mágneses szerszámtartó karpánt – Teszt

Aki szokott barkácsolni vagy szerelni, az jól ismeri azt a problémát, hogy néha nincs hova tenni a csavarokat, szegeket, csavarhúzót, csavarkulcsot. Mágnesek keresése közben találtam rá erre a mágneses karpántra, mely pont ilyen célra szolgál. Nemcsak az alkarra, hanem a felkarra is rögzíthető, így akkor sem zavaró ha lent útban lenne.

Anyaga gyöngyvászon, könnyen tisztítható. Hossza 35cm, 5 rekeszébe vannak varrva az erős mágnesek. A mágnesek jóval kisebbek, mint a rekeszek, de így is elegendő az erejük, hogy nem csak csavarokat és szegeket, hanem apróbb fém szerszámokat is megtartson. Kicsi, fém házas lámpákkal is jól elboldogul. Kb. 200 grammot bír el. A teherbírása nincs megadva, de mivel a mágnesek között nagy a hely és körívben is vannak, így egyszerre maximum két mágnes tartja a nagyobb szerszámokat is.

Rögzítése tépőzáras, erősen tart. A pánt elég hosszú, a felkaron is fent marad. Ára kedvező, hasznos eszköz így mindeninek ajánlom! Többféle változatban kapható, érdemes a kicsit drágább, de sok mágnest tartalmazó verziót választani.

Ami tetszett: Strapabíró anyag, 5 mágneses rekesz, alkaron és felkaron is hordható

Ami nem tetszett: Nagyobb mágnesekkel még erősebb lenne

Hol kapható

A mágneses szerszámtartó karpánt a Banggood-on 1000 Forintért kapható.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

2 hozzászólás

  1. enpera

    2017-07-10 at 06:01

    Tehát nem tart meg egy normál szerszámot, mégis ajánlod.

  2. Kinai cuccok blog

    2017-07-10 at 08:15

    @enpera: Leírtam, hogy mit tart meg és mit nem. Nekem hasznos, más meg döntse el maga.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére