Tesztek

Keleties stílusú mozaik lámpa – Teszt

Aki szereti a hangulatos lámpákat, az imádni fogja ezt a keleties stílusú lámpát. Mostarban láttam először, vettünk is egyet 20 Euróért. Egy kis asztali lámpa arasznyi lámpa burával, bronz hatású testtel és káprázatos színekkel. Volt még nagyobb burával, asztali, függő és fali lámpa kivitelben. Három és öt burás csillárok is voltak, ahol a burák spirálisan csavarodtak lefelé. A legnagyobb és legszebb darabokért 120 eurót is elkértek, de látva hogy milyen gyönyörűek, nehéz volt otthagyni őket. Amint internet közelébe kerültek, rá is kerestem, hogy kaphatóak-e és menyibe kerülnek. Nagyon örültem hogy kaphatóak, igaz, nem olcsóbbak mint Boszniában. Kicsit kutakodtam és kiderült hogy Törökországban, kézzel keszitől őket.
Az interneten ugyanaz a választék kapható, mint Mostarban, így bármikor tudok vásárolni belőle! 🙂 Sajnos csak egy két eladónál található még, így az árak is hasonlóan alakulnak.


Az általam vásárolt asztali lámpa magassága 27cm, burája 13cm átmérőjű, E14-es foglalattal rendelkezik. Nem írja, maximum mekkora teljesítményű égőt fogad, én 5W-os ledes fényforrást tettem bele, így takarékosabb és erős fényt ad. De fényereje inkább egy hangulat világításnak megfelelő. A burát két drótrugó tartja a helyén. A lámpatest szimmetrikus, antik hatású, koptatott bronz színű. A vezeték 180 centiméteres, középen egy lapos kapcsolóval. A lámpa talpa széles, 11cm, így nem borul fel.
Nálunk esténként mindig világít, varázslatos hangulatot adva a szobának. Nagyon megszerettem ezt a lámpát, így mindenkinek bátran ajánlom!

Asztali lámpa

keleties-stilusu-mozaik-lampa-torok-lampa-moroccan-teszt-asztali-fali-fuggo-lampa-02.jpg

Mostari bazár – lámpaárus

keleties-stilusu-mozaik-lampa-torok-lampa-moroccan-teszt-asztali-fali-fuggo-lampa-03.jpg

Aprólékos munkával, kézzel készül minden darab

Hol kapható

Ebay, AliExpress

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére