Hírek

A Xiaomi EU lehetővé teszi a nem kínai felhasználók számára, hogy kipróbálják a MIUI 10-et a globális stabil rom bevezetése előtt

A Xiaomi EU valóban kiadta a MIUI China Developer ROM-on alapuló, nem hivatalos ROM-ot, amely tökéletes a nemzetközi ügyfelek számára. Mivel egy nem hivatalos ROM-ról beszélünk, nem klasszikus OTA frissítésként fog jönni, hanem manuálisan kell feltennünk. Ehhez nyitott bootloader és twrp szükséges. Ehhez nyitott bootloader és twrp szükséges. A Xiaomi EU MIUI 10 alapú nem hivatalos ROM-ja a következő telefonokhoz használható: Xiaomi Mi 5, Mi 6, Mi 8, Mi 8 SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2, Redmi 5 és Redmi 5 Pro. Ennek a ROM-nak köszönhetően több európai nyelvet fog kapni, valamint számos új funkciót, például a teljes képernyős gesztusokat a 18:9-es kijelzőkhöz, a Mi AI gépi tanulási rendszert, az arcfelismerést hitelesítési célokra.

 

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére