Hírek

A Xiaomi újabb gamer kiegészítőket dobott piacra

A kétféle egérpad közül az egyik egy hagyományos és olyan felületi bevonattal rendelkezik, amely növeli az érzékelő teljesítményét és az egér sebességkövetését. Az alján egy tapadréteges kialakítás található, amely megakadályozza, hogy a Mi egérpad elmozduljon. A mérete 355 mm x 255 mm, vastagsága mindössze 2,35 mm, súlya pedig 196 gramm. Az ára 49 yuan (kb. 7 dollár).

A másik a Mi Smart egérpad. Ez támogatja a vezeték nélküli töltést, valamint az RGB világítási effekteket, amelyek a Mi Gaming egér világítási hatásain alapulnak. A Mi Smart egérpad elnyerte a német Red Dot Design díjat 2018-ban. A vezeték nélküli töltéshez Qi vezeték nélküli töltőmodullal van felszerelve, amely képes vezeték nélküli egér és mobiltelefon töltésére bármikor, 7,5 W-tal. A vállalat azt állítja, hogy 75 százalékos töltési hatékonysággal rendelkezik.

A beépített intelligens kezelő chip, képes azonosítani, hogy a töltőterületre helyezett eszköz újratölthető és elkezdi a töltést. Továbbá van beépített hőmérséklet-szabályozó technológia, amely automatikusan kikapcsolja a töltést, miután a készülék teljesen fel van töltve.

A jobb felső sarokban van egy alumíniumötvözetből készült gomb a világítási módok megváltoztatásához. Az színek megváltoztatásához jobbra vagy balra forgatható, mintegy 16,8 millió színt támogat. Miután a számítógéphez Bluetooth-kapcsolattal csatlakozik, a számítógép hangerejét is vezérelhetjük vele. A Mi Smart Gaming egérpad felületi bevonata sima, gyorsan és pontosan reagál. Az alján TPU csúszásgátló réteg van. 420 mm x 260 mm méretű, az ára 259 yuan (39 dollár).

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére