Hírek

Számos Xiaomi telefon kap júliusban a MIUI 10-et

A béta tesztelési fázist követően a Xiaomi elkezdte kiadni több mobiltelefonra is a frissítést. Június 29-én a már több eszköz is a MIUI 10-et tartalmazta a Mi sorozatból (a Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE, Xiaomi Mi Mix 2S, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi 6X, Xiaomi Mi 5 és a Xiaomi Mi Note). A kínai vállalat szerint július végén legalább 23 telefon lesz a Redmi sorozatból, amely megkapja a régóta várt MIUI 10 frissítést. Ezek a: Xiaomi Redmi S2, Xiaomi Redmi Note 5, Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi 5 Plus, Xiaomi Redmi 4, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 3S, Xiaomi Redmi 3X, Xiaomi Redmi Pro, Xiaomi Redmi Note 5A, Xiaomi Redmi Note 4, Xiaomi Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi Note 3 és még több eszköz is.

A vállalat akár 33 eszközt is frissíthet a júliusban MIUI 10-re. Ez hatalmas mennyiség, bár nem említik az összes népszerű telefont. Az mindenesetre nagyon nyilvánvaló, hogy a Xiaomi szoftveres támogatása napról napra nő.

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére