Hírek

Itt a legújabb Xiaomi vezeték nélküli töltő

mi-wireless-charge-universal-fast-charge-edition

A múlt héten a Xiaomi bejelentette az egyáltalán nem rövid nevű Mi Wireless Charge Universal Fast Charge Edition vezeték nélküli töltőjét, 69 yuanért (kb. 10 dollár) és a kínai belpiacos árra vonatkozik. 

A Mi vezeték nélküli töltő alumínium ötvözetből készült, szépen kidolgozott élekkel és eloxált felületkezeléssel. A tetején lévő panel szilikon védőfelületet kapott, amely csúszásgátló lett ezáltal.

mi-wireless-charge-universal-fast-charge-edition-2.JPG

Az újonnan bevezetett töltő különbözik a vállalat által korábban elindított verziótól, ugyanis (ahogyan a neve is utal rá) univerzális gyors töltési támogatással rendelkezik. Az eszköz több biztonsági védelmet is magába foglal, többek között a hőmérsékletvédelmet, a rövidzárlat elleni védelmet, a teljesítményvédelmet, a túlfeszültség-védelmet, az idegen tárgyak észlelését.

A vezeték nélküli töltési funkcióktól függően a töltő támogatja a 7,5W/10W gyors töltést. Az olyan telefonok, mint a Mi MIX 2S, az iPhone X, az iPhone 8 és a 8 Plus, feltölthetők 7,5 W-on, míg a Samsung Galaxy Note 9, amely támogatja a Qi vezeték nélküli töltést, 10 W-on tölthető. Ezen kívül támogatja a 5W-os vezeték nélküli töltést is.

Az Európába is szállító piactereken még nem tűnt fel, várhatóan 1-2 héten belül megtalálható lesz majd ott is.

Hazai beszerzés

XiaomiShop

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére