Hírek

A Xiaomi és az NTT Docomo licenszmegállapodást kötött

Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT Docomo (a továbbiakban: NTT) globális licensz-szerződést kötött a Xiaomi-val, amely az NTT szabványos vezeték nélküli szabadalmaira terjed ki.

Paul Lin, a Xiaomi szellemi tulajdonra vonatkozó stratégiájának alelnöke szerint a licencszerződés segíteni fog a vállalatnak, hogy

a legjobb felhasználói élményt tudják nyújtani ügyfeleinek.

Az NTT hozzájárult a mobilhálózati technológiáik megismeréséhez és a teljes specifikációt elérhetővé tette a Xiomi számára. A vállalat korábban bejelentette, hogy 2020-ig tervezi az 5G szolgáltatás bevezetését, a Tokiói Nyári Olimpiai Játékok keretén belül.

Minden bizonnyal hasznos tudás birtokába juthat a Xiaomi, de annak kicsi a valószínűsége, hogy megszorítja a versenytársakat a felkelő nap országában. Az egyik legfrissebb – 2018. áprilisi – jelentés szerint az iPhone 8, az iPhone X és az iPhone 8 Plus az első három okostelefon Japánban. A negyedik helyet a Sony Xperia XZ1 foglalja el, és az iPhone SE az ötödik. 

via. gizchina.com
Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére