Egyéb

7 éves lett a Kínaicuccok! Boldog Új Évet!

7eves-kinaicuccok

Ismét eltelt egy év, 7 évesek lettünk! Azt gondolnánk, hogy ennyi idő után már sok újdonság nem történhet, pedig rengeteget fejlődtünk!

Sokáig egyedül írtam a cikkeket, de a munkám és a család mellett ez már nagy teher volt, ezért felkínáltam a lehetőséget, hogy a lelkes olvasók is csatlakozhassanak a csapatba, amely így már egy kis szerkesztőségként működik.

Ha már szerkesztőség van, illik egy normális web portál is, ennek a beindításában, nagy segítség volt Murzil, aki a tesztek írása mellett segít a kuponok megosztásában is. Beni részletes és hasznos tesztjeivel remélem mindenkinek örömöt okozott. Mucsi Gábor a tesztjei mellett rengeteg adminisztratív segítséget is nyújtott.

Videós fronton is elindultunk, ezekben a bemutatókban Pálvölgyi Ádám és Kovács János segít. A legújabb csapattagként Kriskovics Gábor és Szűcs Tamás teszteli a kínai cuccokat.

Ezen kívül számos tesztet kaptam Tőletek, kedves olvasók, melyet ezúton is nagyon köszönök!

A Facebookon is rengeteg csoportban segítjük a kínai cuccokat vásárlókat. 

Oldalaink továbbra sem üzleti alapon működnek, így lehetőségeink korlátozottak, de igyekszünk minél több tartalmat biztosítani számotokra! Ebben persze legfőképpen ti tudtok segíteni, a küldött teszteken kívül nagy segítség az is, ha a mi linkjeinken keresztül vásároltok! 

Arról hogy hogyan is működünk, egy következő cikkben számolunk majd be,  de addig is mindenkinek sikerekben gazdag, boldog és nyugodt új évet kívánunk!

 

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére