Hírek

Itt a Xiaomi első saját mobiljátéka!

xiaomi-survival-game

A tech óriás úgy döntött, hogy kiad egy saját PUBG/Fortnite szerű játékot a nagyon egyszerű Survival Game (Túlélő Játék) cím alatt. A béta állapot után most meg is jelent.

A Battle Royal 2017-es megjelenését követően nagyon sok hasonló játék érkezett. A Survival Game is ezek közé tartozik, ha lehet még kicsit ötletesebben is tálalja a játék lényegét. Vannak a klónok között rosszabb és jobb minőségű játékok, ez határozottan a jó kategóriába sorolandó, kreatív a játékmenet, kapunk még egy sztori féleséget is és remek grafikát. 

A túlélő játék egy online multiplayer csata. A játék egy űrhajón kezdődik. A űrhajó elindul, és minden játékos kiugrik, majd fegyvereket gyűjtenek. Ezt követően minden játékos a csatatéren harcol egymással, és egy ember nyer a végén. A Xiaomi azt mondja, hogy a Survival Game egy„ nagyszabású, sci-fi 3D-s mobiljáték ”, amelyet a márka önállóan fejlesztett ki. A stúdió elvileg más játékokkal is jelentkezik majd a későbbiekben.

A  játék jellemzői

  • Egyszerű és könnyen kezelhető felhasználói felület.
  • Nagyon szép grafika.

Minimális követelmények

  • Androidos okostelefonra.
  • Minimum 1 GB RAM
  • Minimum 2 GB ROM

ITT tudjátok letölteni.

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére