Tesztek

Ledes kulcstartó lámpa, gombelemes led fényforrás – Teszt

Mivel a korábban vásárolt zoomos ledes kislámpám gyorsan amortizálódott, megörültem amikor megláttam az Aldiba ezt a hasonló célú mini lámpát. Olcsó volt, nagy kár nem érhet, ráadásul kettő lámpa is volt benne így hát megvettem.

 

Aldi lámpa - Doboz hátulja-kicsi.jpg

Aldi lámpa - Összehasonlitás.jpgAlapból adtak is hozzá elemet így rögtön ki is próbálhattam. A fényereje csak kicsivel kisebb zoomoshoz képest, a fénycsóva viszont nem állítható, a távolsággal növekszik a fénykör átmérője és csökken a fényereje. A lámpatest  könnyű fémből van ami a tartósságra vall. A kis elemekkel meghajtva a leírás szerin 30 órán át világít, ezt még nem próbáltam ki. A bele való elemek elég ritkák és mindjárt 4 is kell bele. A bekapcsoló gombja oldalt van és csak akkor világít a lámpa ha nyomják a gombot. Ez zavaró lehet ha esetleg le kellene tenni valahova illetve a zsebben hordva könnyebben is benyomódik és akkor világít. Jobb megoldás a reteszes vagy a lámpa végében található golyóstoll kapcsoló féle megoldás. Tartósságát tekintve bár a háza sokkal strapabíróbbnak látszott, itt az elektronika adta meg magát pár nap múlva, talán a másik darab tovább húzza,  így több szót nem is érdemel 🙂

Ami tetszett: Ceruzánál is vékonyabb kialakítás
Ami nem tetszett: Az egyik darab pár nap után tönkre ment, használatkor folyamatosan nyomni kell a gombot

A ledes kislámpát az Aldiban vásároltam 790 Ft-ért

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére