Hírek

Xiaomi Pocophone F1, újabb részletek

Megkapta a Bluetooth tanúsítványt a telefon, így az oldalán újabb információk láttak napvilágot. Megerősítést nyert a telefon modellszáma (M1805E10A) és a processzor, amely a Qualcomm Snapdragon 845 lesz folyadékhűtéssel. Ezen kívül feltárultak a kameraspecifikációk is.

A leírás szerint a POCOPHONE F1 12MP + 5MP-os kettős hátsó kamerával érkezik. Az elsődleges érzékelő 1,4μm-es képpontmérettel és képpontos autofókusszal rendelkezik. Ez a kamera konfiguráció eltér a Mi 8-étól, amely 12MP + 12MP-es dual kamerával rendelkezik.

Az elülső kamera 20MP-es érzékelővel és SuperPixel technológiával rendelkezik. A SuperPixel egyesíti a részleteket négy különböző képpontról egy nagy méretűre. Az eredmény egy kevésbé zajos, összességében jobb minőségű kép, akár gyenge fényviszonyok között is.

A leírásban említett másik információ az, hogy a telefon rendelkezik infravörös pontprojekcióval és infravörös kamerával is, ezek az arcfeloldáshoz kellenek. Ez ugyanaz a nyitási mechanizmus, mint a Mi 8-nál. Ugyanúgy fog működni, tehát majd a sötétben is fel lehet oldani a telefont. Ezek viszont egy notch-ban kapnak majd helyet. Az FCC dokumentumok feltárták, hogy a POCOPOPHONE 6 GB RAM-mal és 64 GB/128 GB tárhellyel rendelkezik. Roland Quandt az egyik ismert Xiaomi tech szivárogtató szerint a korábbiaknál is olcsóbb lesz a telefon, 390 eurós árat jósolt az európai forgalmazóknál.

So. Pocophone F1 might be even cheaper than I said before. Eastern EU dealer has it for less than 390 Euro – which sounds insane, if it really is using an SDM845. 

— Roland Quandt (@rquandt) July 26, 2018

Mostanra kapható!
Hazai beszerzés

XiaomiShop

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére