Tesztek

WH-A03 Csomag mérleg, utazó, poggyász mérleg – Teszt

Utazás előtt jól jöhet egy olyan mérleg, ami elfér a zsebünkben is akár. Mivel eléggé kellemetlen utólag a repülőtéren újra szortírozni és kényszerből megválni egy-két dolgunktól.

WH-A03 Csomag mérleg (1)

WH-A03 Csomag mérleg (1)

Kinézet

Sárga dobozkában érkezik, elején és hátulján is a terméke fényképével. Oldalán szín jelöléssel, másik oldalán a terhelhetőség és a háttér világítás jelölésével. Kibontva egy használati utasítást találunk, angol és kínai nyelven, valamint a mérleget.

Tulajdonságok

0-10 kg között 5g a hibahatár
10-45 kg (50kg) 10g a hibahatár
Működési feszültsége: 2,4V-3,5V (2 db AAA elem)
4 féle mértékegységben mérhetünk: kg (kilogramm), lb (pounds), Jin (semi-kilogramm), oz (ounces)
(1 kg=2,2lb=2Jin=35oz)

Beüzemelés

Különösebb dolgunk nincs, belerakjuk a két darab mini (AAA) ceruza elemet, visszarakjuk az előzőleg levett hátlapot, és kész is.

Használat

Ráakasztjuk a mérni kívánt dolgokat, kellően stabilan tarjuk, és megvárjuk, míg fixálja a mért adatot. Érdemes a ”LOCK” funkciót használni, amit a „TAPE” gomb hosszan nyomva tartásával tudunk be és kikapcsolni. Ez azért jó, mert mérés után lerakhatjuk a mérleget, akkor is mutatja a mérési eredményt.

 Összegzés

A képeken látható méréseimből én arra jutottam, hogy 10kg-ig tudunk vele pontosabban mérni, a 16,1 kg-nál már nagyobb eltéréseket produkál. Igaz hitelesített mérleggel sajnos nem tudtam összehasonlítani, mert az nem állt rendelkezésre.

Ami tetszett

A háttér világítás, és a „LOCK” záras mérés lehetősége.

Ami nem tetszett

Csak tizedre pontos. Például az első mérés: 16,16 kg, második mérés: 16,13 kg. Mindkét esetben teljesen ugyan az a súly volt rajta.

Hol kapható

Gearbest

Hasonló mérlegek:

GeaBesten

Banggood

AliExpress

Ebay

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

 

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére