Egyéb

Hogyan tesztelik a telefonok tartósságát – Bluboo S1 teszt videó

Amikor a telefonokat gyártják, a hibás alkatrészek vagy a gyártás során felmerülő hibák miatt előfordulhatnak olyan problémák, amelyek csak tartós használat esetén derülnek ki. Ezért a minőségre törekvő gyártók a gyártósorról rendszeresen kiemelnek egy-egy példányt és tartós teszteknek vetik alá.

A teszt során a készüléket a teljes élettartama alatt felmerülő terhelésnek vetik alá, ahogy az alábbi videón is látható:

A Bluboo S1 készülék itt kapható: GearBestBanggood, Ebay, AliExpress

Bluboo S8 készülék teszt.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

1 Hozzászólás

1 Hozzászólás

  1. zevilaga

    2017-10-24 at 21:24

    Tök érdekes videó, nagyon szimpatikus, hogy nem egy Sonyt, hanem a mifelénk névtelennek minősülő Blueboot tesztelik ilyen komoly cuccokkal. Voltam annál a cégnél, amelyik a Dellnek a periféria tesztjeit végzi. Pl. láttam azt a gépet, ami pneumatikusan mozgó ujjszimulátorral (hasonló a fenti videón a gombnyomogatós tesztben szereplő “ujjakhoz”) tesztelték a mindenki által ismert Dell desktop billentyűzetet (azt a fura kontúrosat) gombonként 1 000 000 lenyomást szimuláltak a teljes billentyűzeten véletlenszerűen – ezt párhuzamosan végezték 4 billentyűzeten. A teszt során két hétig éjjel-nappal nyomogatták a billentyűket, és naponta ellenőrizték hogy minden gomb működik-e még. Az lett az eredmény, hogy 1m leütést mindegyik gomb bírt, és a billentyűk 99,9%-a bírta az 1,5m-t is. Tehát a tömeggyártásban is ott a minőség, hála a hasonló teszteknek.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére