Hírek

A Pocophone F1 lenyűgöző eredményeket produkált Geekbenchben

A Pocophone F1 néhány nappal a hivatalos indulás előtt feltűnt a Geekbench-en. Mint tudjátok ez az okostelefon már az új Xiaomi almárka  alatt jött ki és a cég egyszerűen csak a ‘Master of Speed’ címmel reklámozza. Az új tesztek szerint teljesen jogosan. A mobil 9081 pontot ért el a többmagos teszten, megelőzve ezzel a OnePlus 6-ot, a Xiaomi Mi 8-at és a Samsung Galaxy S9 Plust is, illetve 2467 pontot ért el egymagos teszten, itt csak a Samsung Galaxy S9 + és a Galaxy S9 szerepelt jobban.

A Pocophone F1 a legolcsóbb mobil, amely Snapdragon 845 Soc-vel van szerelve (430 euró lesz, azaz 50 euróval alacsonyabb áron kínálják majd, mint az eddig legolcsóbb Snapdragon 845-ös készüléket az Asus Zenfone 5z-t). Ez az ár azonban még hivatalosan nincs megerősítve. Az eddig ismert specifikáció szerint egy 5,99 hüvelykes, 1080 x 2248 képpont felbontású Full HD +, notch nélküli kijelzőt kap a telefon. A Snapdragon 845 mellett 6 GB RAM és 64 GB tárhely lesz. A hátsó dual kamera 12 és 5 MP felbontással, míg az elülső kamera 20 MP felbontással rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh.

Mostanra kapható!
Hazai beszerzés

XiaomiShop

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére