Okosság

(Mi)csodafűtés – Hol és mit ne vásároljunk – Okosság

Rég nem volt időm cikket írni az okosság rovatba, de annyira fel tudnak csapni az ilyen átverős oldalak, hogy gyorsan írok róla. (Emiat kicsit össze is lesz csapva, elnézést érte)

Miközben a klasszikus, valódi tesztoldalak (támogatás hiányában) szép lassan kihalnak, addig egyre másra jelennek meg a minimális hozzáadott értékkel, annál több csúsztatással és lehúzással rendelkező reklám vagy kamu teszt oldalak.

És amíg igény van rá, addig ezeknek megéri tolni a szemetet és nem is fognak eltűnni. Csak úgy random vesézzünk ki egy csoda fűtő cuccot:

A reklámját rengeteget látni, első oszlop középen:

 

Karácsonyi akció, a magyar nyelvű oldalona dátum sajnos nem magyar formátumú. Apróság, de figyelmeztető jel.

 

Erősen indít az oldal, azt sugalja, hogy hölgyünknek rettenetesen melege van ettől a cucctól, szóval biztos nem rossz.

Más kérdés, hogy akkor miért nem veszi le a kinőtt kötött pulcsit, egy lenge hölgyel sokkan joban pörögne az üzlet. (ez egy ingyen tipp volt az oldal készítőinek, szívesen)

 

Másodikként egy reklámvideó jön magyarul, szóval tettek bele energiát rendesen! (Többet, mint a fűtőszálba, de erről majd később)

 

9 hónap alatt 500 megtekintés, valszeg annyira nem pörög az üzlet. Ennek ellenére tolják ezerrel a reklámját. Valszeg a megrendelők nem nézik meg a videót, mert biztos jó a cucc, az internet nem hazudik.

Persze amatőr módon a hozzászólásokat nem tiltották le, de végül is mindegy, amúgy sem nézi meg senki. (második ingyen tipp: Ha át akarod verni az embereket, tiltsd le legalább a hozzászólásokat)

 

De nincs ok a szégyenkezésre, mert így is dobogós a megtekintés az orosz és angol videók után. Az oroszok pedig tudják, mi a hideg!

 

 

Ebben a blokkban maga csoda elmagyarázása történik.

Figyelem SPOILER!!!

Hogyan képes befűteni egy 500W-os cucc a szobát 3-5 perc alatt???

Sehogy.

De fontos kiemelni, hogy a 3000W-os, hőszivattyú elvén működő energia hatékony cucc, amiben egy durva ventillátor pörgeti a levegőt, az sokkal szarabb mint ez az arasznyi eszköz.

Nyilván.

A konvektorról nem is beszélve, amit csutkára tekerve is a fagyhalálra juttat csak. És nem lesz kész a hézi feladat sem. Ez a legrosszabb. Inkább veszek kettőt, hogy tartalékba is legyen, nehogy egyest kapjon a gyerek.

De legalább a ledér hölgy megjelent, amiből látható, hogy a fürdőszobába is ideális. Az IP védettségről sajnos nem esik szó. Részletkérdés.

 

 

A csinos hölgy után letudjuk a marketing iskola következő két kötelező elemét, a kutyát és a gyereket.

Kiemelték, hogy ez a kis cucc elfér a hölgyek táskájában is, így nem kell aggódnunk a feleségünkért vagy lányunkért, ha olyan fürdőszobába kellene fürdenie, ahol nem olyan rankó fűtés, mint a saját fürdőszobánkban.

 

Itt aztán tényleg rengeteget megtudtunk, pl. hogy bár árammal fogunk fűteni, nem fog emelkedni az áram számlánk. Igazán különleges lehet ez a kerámiafűtőelem.

De legalább nem azt hazudták, hogy még vissza is termel.

 

Kezdünk rátérni a lényegre, 25% kedvezmény! Bár nem tudjuk még az árat. De itt a kihagyhatatlan lehetőség, vegye meg most!

Nem csak az áramszámla nem fog emelkedni, de a szállítás is ingyenes!

 

Csak kiderült, hogy a konnektor nem csak az eszköz rögzítésére szolgál, hanem áramot is fogyaszt. Lehet mégis fog emelkedni az áram számla?

Na de ha 35m2-t befűt, az csak nem olyan rossz, igaz? Ezt még egy 2000 Wattos hajszárító sem tudja! Ez pedig a negyedéből megoldja!

 

 

Vannak vásárlói visszajelzések, ofkorsz.

 

Kicsit lapozzunk, mert megint csak rizsa, rizsa, rizsa van. Végre elégkezünk a tuti ajánlathoz:

 

 

Ne akadjunk fent azon sem, hogy a 12900 Ft-nak a 25%-os kedvezménye 9675 Ft, szóval még jobban járunk!

A lényeg, hogy kevesebb mint 10 ezer forintért kikapcsolhatjuk a régi fűtésünket, az áram számla nem nő, mindenhol egyenletes meleg lesz, feleségünk sem fázik meg más fürdőszobájában és a gyerek házija sem marad el.

70 négyzetméteres lakásba elég kettő, 1000W-ból megoldjuk a fűtést!

Utolsóként nézzünk utána az oldalnak

A cég amerikai, az oldalon nincs feltüntetve a tárhelyszolgáltató vagy a cégadatok sem. A cím .net végződésű.

sok sikert a vitához vagy visszaküldéshez!

A 14 napos visszaküldési jog pedig uniós cég esetén kibontott termék esetén is megillet.

Elérhetőség sincsen. Semmnilyen módon nem ajánlott ilyen helyekről vásárolni.

 

Gondolom senkinek sem okozok meglepetést, ha azt mondom, hogy ez is csak egy kínai cucc, jobb eladótól is csak 16 dollárért:

500W Portable Electric Heater

Aki mégis elengedhetetlen vágyat érez, hogy befűtse vele a WC-t (kb. ez a teljesítménye) az vegy meg bártan, de fürdőszobába már nem tenném, mert nem tudni, hogy a fröccsenő vizet vagy a párát mennyire bírja.

De nem sokkal drágább itthonról sem:

Adler CR7712 Hősugárzó

De nagy meleget itt se várjunk tőle, ha azt szeretnénk, akkor kénytelenek vagyunk egy normális teljesítményűt venni, ami jóval drágább.

 

 

 

 

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére