Ajánlatok

Tronsmart újdonságok 2021-ben! Fülhallgatók és hangszórók akciósan az AliExpressen! – Ajánló

A Tronsmart évről évre számos újdonsággal lep meg minket, melyek rendre kiváló hangzást nyújtanak. A korábbi termékeivel is meg voltunk elégedve, így kíváncsian várjuk, mit tudnak még mutatni nekünk.

Idén is erősen kezdi az évet, három nagyszerű készülék is akciósan kapható az AliExpressen.

 

Tronsmart Apollo Q10 Hybrid Aktiv zajszűrős fejhallgató

Korábban már bemutattunk egy aktív zajszűrővel ellátott fülhallgatót a Onyx Ace személyében.

Az Apollo Q10-be is hasonló, hibrid technológia került. Széles frekvencia tartományban, akár 35dB-ig is tudja csökkenteni a zavaró zajokat. A szabadalmaztatott energiatakarékos megoldásnak köszönhetően akár 100 órán át képes a lejátszásra, miközben az áltlagos fejhallgatók csak 20-40 órát tudnak. Így napi egy óra használattal több mint három hónapig használható!

A könnyű használhatóságot az érintőpaneles vezérlés teszi lehetővé, így nem kell levenni a fejhallgatót ahhoz, hogy zenét váltsunk vagy a hangerőn változtassunk.

Emellett alkalmazásból is vezérelhető, a különböző zenei stílusokhoz különböző hangszíneket lehet beállítani.

Jan. 25 és Jan. 27 között akciósan  46.99 dollárért kapható az AliExpress-en, tized annyi, mint az Apple AirPods Max! Ár érték arányban a legjobbb választás!

Link: Tronsmart Apollo Q10

 

Tronsmart Force 2 IPX7 Vízálló Bluetooth hangszóró

 

 

A Qualcomm QCC3021 chipet tartalmazó Tronsmart Force 2 kiegyensúlyozott és minőségi hangzást biztosít. Ráadásul a szinkronizációnak köszönhetően több Force 2 hangszóró is összekapcsolható, hogy a helyiség minden sarkában egyenletesen szóljon a zene. A SoundPulse® technológiának köszönhetően a Force 2 erőteljes, 30W-os teljesítményre képes, méretéhez képest kiemelkedően kompakt méretben. A két passzív hangsugárzónak köszönhetően erőteljes a basszus. A hordozó zsák használatával kerékpárosok számára is jó választás, szabadban is erőteljes és telt hangzást biztosít. IPX7 vízállósággal rendelkezik, így bárhol használható, nem árt neki az eső vagy a strand víze sem.

Most 57.99 dollárért tiéd lehet az AliExpress Jan. 25-27 között tartó akciójában!

Link: Tronsmart Force 2

 

Tronsmart Shadow 2.4GHz vezeték nélküli gamer fejhallgató

A legjobb hangzásért 50mm-es HD driverrel szerelték a Tronsmart Shadow fejhallgatót. A 360 fokban elforgatható és lecsatlakoztatható mikrofont mindig a legjobb pozícióba helyezhető. A RGB ledek éjszaka különösen látványossá teszik a használatát. A memory foam párnázat kényelmes viselést biztosít. Minden készülékkel kompatibilis, beleértve a mobil készülékeket, tableteket, konzolokat és a számítógépet is. (Csatlakoztatható 3.5mm Jack kábel segítségével is). 12 órás lejátszási képességének köszönhetően egész éjjel használható. Mindezt most csak 49.99 dollárért megkapod az AliExpress Januári promóciójában.

Link: Tronsmart shadow vezeték nélküli gamer fejhallgató

 

Ha vásárolnál, kérlek a linkünkön keresztül tedd, ezzel is támogatod a munkánkat! Köszönjük!

 

Lájkold a Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére