Tesztek

A végtelen zene élménye – Tronsmart Apollo Q10 – Teszt

Tronsmart fejhallgatót még sosem próbáltam, ezért kíváncsian vártam, hogy milyen is lesz a hangzása. Szeretem a Tronsmart hangfalait és volt 1-2 fülhallgató pl. Tronsmart Spunky Beat, ami hihetetlen hangzással bírt. Volt még egy Apollora keresztelt fülese is, ez most annak a nagyobb tesója a Tronsmart Apollo Q10.

Doboz

Már a dobozon nagy betűkkel jelölve van, hogy: Semmi más, csak zene! Nem spórolt a gyártó, ugyanis végre kapunk egy kis vászontáskát a szokásos töltő usb-c kábel és a használati útmutató mellett.

Dizájn

Mintha ez a fejhallgató nem akarna kiemelkedni a többiektől. Kicsit úgy lapít az egyszerűség híveként. De olyannyira, hogy a bekapcsoló gombot is ügyesen elrejtették. Majdnem, hogy keresni kell. Az egész fejhallgatót műanyag öleli körbe, de a tetején van egy kis szivacs, hogy a fejünk tetejét ne nyomja. Egy aprócska led is került a bekapcsoló gomb mellé. Ha már gomboknál tartunk csak egy bekapcsoló gomb és egy univerzális érintőfelületet kapunk amit a füles oldalán tudunk aktiválni.

Használat, hangzás

A dobozon feltűnhet egy érdekes szöveg: ,,Semmi más, csak zene,, Ez el is árulja, hogy került bele hibrid zajszűrés, ami működik, de nem annyira kiemelkedő, mint egy jóval drágább modellnél. A hangzásért egy 40mm-es dynamic neodymium drivert építettek bele, hogy tökéletes hangzással kápráztassa el viselőjét. Aki elektronikus zenét szereti, az most forduljon el, mert ez bizony nem nekik készült fejhallgató. Szép realisztikus, normál, egyszerű hangzása van.  Mondhatni amolyan mindenes fejhallgató. Ha ez nem lenne elég, öt darab mikrofont is épített a fülesbe, a tiszta hangvételért és a zajszűrés érdekében. De azt ne felejtsük el, hogy a Tronsmart eddig inkább Ear-buds-at készített, nem pedig nagy méretű fejhallgatót. A multifunkciós gomb megszokást igényel, de remekül használható.

 

Akkumulátor

Üzemidőre nem lesz panasz, ugyanis 100 óra lejátszást ígér, ami hihetetlenül jó! Természetesen nem teljes hangerőn értendő. De ha nem lenne elég, 10 perc töltés alatt 3 óra lejátszást tesz lehetővé. 3 óra töltés alatt pedig 100%-ra tölthetjük az Usb Type-C gyorstöltésnek köszönhetően.

 

Összegzés

A nagy fejhallgatók szerelmeseinek jó választás lehet a Tronsmart Apollo Q10. Kényelmes viselet és kellemes hangzás ötvözi. Ezek mellet kapunk hibrid aktív zajszűrést is. A bekapcsoló gombot eléggé elrejtették a pánt alá, így ezt kicsit nehéz megtalálni. Megszokást igényel. Bár van telefonos alkalmazás, de párosítani sosem sikerült egyik Tronsmart eszközt sem, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. Bár nekem eddig nem hiányzott az app. Az már csak hab a tortán, hogy ajándékba kapunk egy vászontáskát. Szépen összehajtjuk a fejhallgatót és kis helyen elfér.

 

Pro

  • Egyszerű használat
  • Kellemes hangzás
  • Kiváló üzemidő
  • Gyors töltés
  • Aktív zajszűrés
  • Touch felület

Kontra

  • Bekapcsoló gomb nagyon elvan rejtve
  • Kevés kezelőgomb
  • Átlagos hangzás

 

Hol kapható

Tronsmart Apollo Q10

További Tronsmart tesztek

Ha vásárolnál, kérlek a linkünkön keresztül tedd, ezzel is támogatod a munkánkat! Köszönjük!

Lájkold a Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

 

 

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére