Egyéb

Bevezető

A blogot azért indítottam, hogy a mára már mindenhova begyűrűző, kínai termékekről egy szubjektív tesztet olvashasson a látogató, mielőtt a vásárlás mellett döntene. A blognak nem célja a termék specifikáción alapuló, mindent alaposan leellenőrző teszt, sokkal inkább egy szubjektív, az általános igényeket körüljáró, magán véleményt fogalmaznék meg. Olyat, mint ami az első pár napban, bárkiben benyomásként kialakulna a termékekkel kapcsolatban.

Az írásaimmal szeretném eloszlatni azt a tévhitet hogy minden rossz minőségű és gagyi amire rá van írva hogy Kínából származik, illetve szeretném megóvni interneten vásárló olvasóimat azoktól a termékektől amik bár olcsók (vagy akár drágák is) de valójában annyira rossz minőségűek vagy használhatatlanok hogy semennyi pénzt nem érnek meg.
 
A tesztekhez szolgáló termékek jó részét magam vásároltam, így látatlanba kellett döntenem hogy vajon megéri-e az árát. Ilyenkor csak egy két darabról tudok véleményt alkotni, ami nem biztos hogy valósághű, de jellemzően nem szoktak nagy eltérések lenni. 
Kisebb részben kimondottan tesztelésre kapom a termékeket hogy írjam meg róluk a véleményem. Ekkor többet is kapok egyszerre, így össze tudom hasonlítani egymással őket. Itt rendelkezésemre áll a terméket biztosító kereskedő tapasztalata, ami alapján meg tudom írni hogy mennyi hibás darab van, mik a tipikus hibák, illetve hogy hogy lehet javítani őket.
Harmadik lehetőségként az olvasóktól is kapok teszteket amit köszönök nekik és szívesen várok mindenkitől ilyen írásokat!
Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére