Hírek

Újabb Xiaomi termék

Közösségi finanszírozásban hozta létre a cég az iMi AI intelligens kamerát, amely a gesztusvezérléssel képes fotózni néhány méteres hatótávban teljesen felszabadítva a kezeket. A készüléket bármilyen vas tárgyhoz rögzíthetjük a nagy szilárdságú mágneseken keresztül, vagy a PU ragasztószalaggal lehet sima felületre helyezni. A kamera talp 360 fokban elfordítható, a látószög 76 fokos.

Ezenkívül az iMi AI fényképezőgép beépített Smart Beauty funkcióival is rendelkezik. A fényképezés mellett az iMi AI fényképezőgép támogatja a kis videók felvételét is. Az új eszközt nevezhetjük az önkioldó kamerák új generációjának.

Érdemes megemlíteni, hogy a fényképezőgép mindössze 65 grammot nyom. Egyszerűen zsebben vagy táskában hordozható. A hardveres oldalon az AI fényképezőgép egy 1,35 GHz-es Cortex A53 processzorral, egy 13MP-os Samsung szenzorral van ellátva, és támogatja a PDAF fázis-fókusz technológiát 0,3 másodperces fókuszsebességgel. A fényképezőgépet Wi-Fi hálózaton keresztül csatlakoztathatjuk az okos telefonhoz. Az elkészült tartalmat gyorsan megoszthatjuk a közösségi hálózatokon.

Ár és megjelenési idő még nem ismert.

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére