Xiaomi

Xiaomi Viomi V3 -Robotporszívó a javából Hepa filterrel -Ajánló

A Xiaominak már sok robotporszívója van a piacon. Az egyik felmosni is tud a másik csak simán porszívózni. Mindig megpróbál meglepni minket a Xiaomi egy új termékkel. Ez most sincs másképpen a Viomi V3 esetében .A nem régiben bejelentett Xiaomi Viomi V3 robotporszívó nagyon szép dizájnnal lett megáldva. Az egyszerűsége a tetején lévő kettő gombbal, ki-be kapcsolást és a töltőre futást tudjuk előhívni. Szép fekete színű, fényezett felület ad egyfajta pro érzést. Talán nem is baj, hogy nem fehér. Nem látszanak rajta a porcicák. A tetején a jól megszokott 360fokos lézer segíti a munkáját.

Bár már az előző verzió sem volt rossz, de ezúttal egy igen erős szívó motor dolgozik, ami kiemelkedően magas teljesítményre képes. Így már 2600Pa szívóerőre is képes, ami egy robotporszívónál nagyon soknak számít. Természetesen a szenzorokkal sem spórolt a Xiaomi. Megtaláljuk a szokásos 360 fokos lézert a tetején és alul és oldalt a szokásos közelség érzékelő szenzort is. AI Dynamic path+SLAM algoritmus segít a tisztítás folyamán, így akár 30%-al tisztább lakás várhat. Természetesen ehhez erős hardverre van szükség így kapunk egy Cortex-A7 négymagos CPU-t, hogy minden tökéletesen működjön. De ha ez mind nem lenne elég, még virtuális falakt is beállíthatunk, így nem fog odamenni a porszívó, ahova nem szeretnénk. Különböző zónákat alakíthatunk ki. Pl. A nappaliba ne mosson fel, csak közepesen porszívózzon, de a hálószobába maximális erősséggel porszívózzon, de mosson is fel. 5db térképet képes eltárolni és automatikusan is érzékeli, hogy hol is van.

A Xiaomi Viomi V3 felmosni is tud. Ez jó hír lehet annak, aki pont ilyen tudású porszívót keres. A port és a többi koszt egy 550ml-es tartályban tárolja, a vizet pedig szintén egy 550ml-es tartályban lehet önteni. Természetesen van egy telefonos alkalmazás is, ahol mindent beállíthatunk és nyomon követhetünk. Sőt, ha rendelkezünk Xiaomi okosotthonnal, akkor be is tudjuk illeszteni, akár ajtó nyitás érzékeléskor is képes elindítani magát.

A Viomi V3 egyik újdonsága a HEPA filter. Erről már biztos sokan hallottatok. Ez a szűrő kiszűri a levegőből a szennyeződést 99%-os biztonsággal. Így sterilizálja a levegőt.

A porszívó hasában egy 4900mAhs akkumulátor kapott helyet, ami akár 250nm-es lakás kitakarítását is lehetővé teszi egy töltéssel. De ha úgy érzi, hogy sokat robotolt, szépen vissza talál a töltődokkolóra.

Küszöb, vastagszőnyeg nem akadály, ha ezek nem lépik túl a 2cm magasságot. Szerencsére a Viomi V3 nem túl hangos, így akár otthon is maradhatunk, ameddig dolgozik, de akár időzíthetjük is. Például ameddig mi vásárolunk, addig felporszívóz helyettünk.

 

A termék megvásárolható a Gearbesten:

Xiaomi Viomi V3

 

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére