Tesztek

Csak könnyedén – Tronsmart Onyx Ace Bluetooth fülhallgató – Teszt

Amikor nálam járt az első Tronsmart termék, gondoltam magamban hm, ez nem lesz nyerő. De aztán amikor bekapcsoltam és megszólalt, konkrétan nem hittem el, hogy tud ennyire jó lenni egy koránt sem annyira ismert ismert márka. De valóban ügyesek a Tronsmartnál. Mostani tesztben azoknak nézünk meg egy vezeték nélküli fülhallgatót, akik nem szeretik az “agyba dugós” kiadást.

Doboz

A szokásos fehér doboz kék Tronstmart logóval ellátott. Már a fedlapján közli velünk az információt, hogy Crystal clear calls 4db mikrofonnal. A doboz tartalmazza a fülhallgatót, a zölzőegységet, egy usb-type c töltőkábelt és egy használati útmutatót.

Dizájn

Gyönyörű fényes hófehér műanyag veszi körbe a fülhallgató bölcsőjét, amit egy csipetnyi króm és négy darab hófehér led tör meg. Természetesen kapható fekete színben is, akinek ez jobban tetszene. Szerintem a fehér szebb, elegánsabb kiadás. A fülhallgató pálcikákon ismét megjelenik egy csipetnyi króm rész, ami egyben érintés érzékeny és egy fehér visszajelző led is helyet kapott.

Használat

Nehéz megmondani kinek mi az ideális fülhallgató. A Tronsmart Onyx Ace azoknak akar ezúttal kedveskedni, akik nem szeretik az agyba dugós fülhallgatót. Mondhatjuk akár egy Apple airpods másolatnak is. Legalábbis ami a fülhallgató részét illeti. A mérnökök nem bízták a véletlenre! Beleraktak mindent amit lehetett, a Qualcomm chipet aptX lossles audióval , négy darab mikrofont és a kristálytiszta hanghívásért felelő chipet is. Azt azért ne feledjük, hogy egy ilyen nem mély-hallójáratú fülhallgató sosem fog úgy szólni, mint egy agyba dugós. Ez fizikailag képtelenség. Ennek ellenére meglepően szépen jönnek ki a mély-közép és egy picit talán túlzó magas hangok is. Szerencsére alacsony a késleltetési ideje, így bátran nézhetünk youtube videókat is akár.  Sok fülhallgatónál már zavaró  a latency idő, a sok hangjavító és kodek miatt is. A fülhallgatót, ha már egyszer párosítottuk, akkor elég kivenni a bölcsőből és már kapcsolódik újra a telefonunkhoz. Mind a kettő oldalon megtalálhatunk egy-egy érintés érzékeny felületet, ezzel tudjuk vezérelni a zenelejátszót vagy pedig a hang alapú vezérlést. Egy kicsit talán túl érzékenyre sikeredett ez a kis érintésérzékeny felület, én többször odanyúltam akartom ellenére, ez megszokást igényel. Akár sportoláshoz is jó, mert nem nagyon akar kiesni a fülből, ami szintén ritka. Hanghívásoknál valóban tisztább hangja van, ha az hívás nem Gsm alapon hanem Hd voice kommunikáción történik. Használható akár monó módban, így akár vezetés közben is. Szerencsére IPX5 vízálló tanúsítványt is kapott, így pár csepp eső nem okoz gondod, de ne akarjuk átúszni vele a Balatont. Kapott egy zajszűrést is, így tényleg egy nagyszerű fülhallgató lehet ár/értékben.

Akkumulátor

Zene lejátszása 50%-os hangerőnél kb öt óra. De a dokkolóval 24 óra is kihozható. A dokkoló töltése usb type-c csatlakozón történik.

Összegzés

Tronsmart ismét hozta a már majdnem tökéletest! Tényleg nyugodt szívvel ajánlható ez a füles. Árban, dizájnban, hagnzásban pedig valóban nem találunk jobbat. Én hozzám közelebb állt a Tronsmart Spunky Beat, de az agyba dugós verzió én azt jobban szeretem. Aki Ios-vagy Mac os-t használ örömteli hír, hogy aac kodeket is támogat a fülhallgató így aztán tényleg nem lesz gond a hanzgással.

 

Pro

  • Kiválló dizájn
  • Jó hangzás
  • Jó játszási idő
  • Usb-c csatlakozó
  • Könnyű a viselése

Kontra

  • Nincs vezeték nélküli tölthetőség

Hol kapható

Most akciós áron 13490 Forintért tudjátok megvásárolni:

Tronsmart Onyx Ace Bluetooth fülhallgató

 

LájkoldFacebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére