Tesztek

Mozgás érzékelős ledes fali lámpa – Teszt

Éjszaka gyakran nem akar lámpát kapcsolgatni az ember mert túl erős a fénye, nem akarja keresni a kapcsolót vagy nem akar senkit zavarni a nagy világossággal. Erre nyújt kiváló megoldást ez a falra szerelhető kis elemes lámpa.
Mivel elemekkel működik, nincs korlátozás, hogy hova szereljük, utólag is bárhova oda lehet tenni. 2 darab AAA-s elemmel megy, amivel elég hosszú ideig tud világítani a 6 db lednek köszönhetően. De ha 4 db elemet rakunk bele akkor fele olyan gyakran kell csak cserélgetni. 2 elemmel, gyakori helyiség használattal és erős fényerővel pár hét alatt lemerül. Érdemes tölthető akkumlátorokat használni, mert így elhanyagolható lesz a fenntartási költsége. De sokszor elegendő a gyenge fény is, mert az is jóval erősebb mint az éjszakai irányfény, így a négy elemet csak havonta kell tölteni.

Ahhoz képest hogy milyen egyszerű szerkezet, elég sok minden állítható rajta. A kapcsolók és tekerők a hátulján kaptak helyet. Beállíthatjuk hogy mozgás érzékelés esetén 30, 60 vagy 90 másodperc múlva kapcsol ki illetve beállíthatjuk folyamatos világításra is. Ekkor viszont le kell szedni a falról, ami egy csavaró mozdulattal könnyen megtehető. (A falra egy öntapadós tartóval tehetjük fel)

Állítható még a ledek fényereje illetve hogy milyen fényerősség esetén kapcsoljon csak be így nappal vagy rendes lámpa használatakor nem fog feleslegesen égni. A mozgásérzékelője elég pontos és nagy szögben képes érzékelni, a helyiségbe lépve biztos bekapcsol. Nagyon ritkán magától is bekapcsolódik egy picit, ennek a titkára még nem jöttem rá. (hacsak nem szellemjárás van éppen)
A lakásba több helyre is felszereltem, folyosó, fürdő világítására tökéletes ha éjszaka nem akarjuk kiégetni a szemünket de az irányfényt kevésnek találjuk.
Méretét tekintve diszkréten elfér bárhol, 7.5 cm átmérőjű és 4 cm a magassága.
Minősége jó, többet is vásároltam, nem volt köztük hibás darab. Egyszerűsége, praktikussága és pár ezer forintos ára miatt mindenki hasznát veheti!
Kattints a hozzászóláshoz!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére