Tesztek

Mosoly kitűzőbe épített rejtett kamera – Teszt (Smiley kémkamera)

 

Mindenki tapasztalta már hogy ha valakiről felvételt készít akkor az hajlamos másként viselkedni. Igaz ez a családi videókra is. Ilyen gondunk nem akad a kitűzőbe rejtett kamerát használva hiszen egy hatalmas mosolygós arc mögé van rejtve. Így még az is mosolyogni fog a kitűző láttán aki nem szereti ha kamerázzák. Remek videókat lehet készíteni gyerek partion is. A kamera az egyik szembe vágott lyukon keresztül lát és átlagos paraméterekkel rendelkezik. A videó felbontása 720×480 pixel, egy órás felvételi idővel rendelkezik és avi kiterjesztésű fájlba ment. Csak hangfelvételt is lehet vele készíteni. A hátoldalán található csíptetővel könnyű ruhára rögzíteni, de van hozzá asztali tartó is. A kamera állapotairól két színű led tájékoztat ami a kitűző tetején található, szemből nem látszik. Szintén itt találhatóak a kezelőgombok is így ruhára csatolva is tudjuk kezelni a kamerát.

 

Ami tetszett: Vidám, ötletes megoldás, célszerű kialakítás

Ami nem tetszett:

smiley--mosoly-kituzo-rejtett-kamera-03.jpg

Ha tetszett a cikk, kérlek ne felejtsd el lájkolni a blogot a facebook-on! 🙂

1 Hozzászólás

1 Hozzászólás

  1. Kémkamera

    2015-12-07 at 01:08

    Elsőre jó ötlet kitűzőbe rejteni a kamerát, csak aztán belegondol az ember, hogy ki használ manapság kitűzőt. 😀 Van gomblyukból kikandikáló kamera, inkább azt javasolnám.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Most Popular

Elejére